Šeši žemyno čempionate trumpajame baseine kovosiantys lietuviai išskristi iš Vilniaus turėjo trečiadienį anksti ryte. Tą pačią dieną Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Žilvinas Ovsiukas ketino dalyvauti komandų atstovų susirinkime. Tačiau dėl lėktuvo gedimo plaukikams Eindhoveną geriausiu atveju pavyks pasiekti tik varžybų išvakarėse.

„Dabar laukiame skrydžio į Frankfurtą, ten bandysime suspėti persėsti į kitą lėktuvą. Jei pavyks, vakare būsime Amsterdame ir turėsime traukiniu važiuoti iki Eindhoveno“, – DELFI pasakojo Ž. Ovsiukas.

„Viskas išėjo ne pagal planą. Sportininkai dėl to tik išsimuš iš ritmo“, – apgailestavo plaukimo specialistas.

Eindhovene su kitų valstybių atstovais varžysis Vytautas Janušaitis, Giedrius Titenis, Edvinas Dautartas, Paulius Viktoravičius, Matas Andriekus ir Igoris Kozlovskis.

Europos pirmenybės dviems Lietuvos rinktinės lyderiams – V. Janušaičiui ir G. Titeniui – bus pagrindinis pasiruošimo gruodžio 15-19 d. Dubajuje (Jungtiniai Arabų Emyratai) vyksiančiam planetos čempionatui trumpajame baseine etapas.

„Noriu, kad mūsų sportininkai įtemptai kovotų ir būtų tarp geriausių. Bet konkurencija Eindhovene tikrai bus didelė“, – teigė Ž. Ovsiukas.

Ketvirtadienį prasidėsiantis Europos čempionatas tęsis iki sekmadienio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją