Gandų, kad T. Dardenas gali palikti Kauną pasirodė kovo pradžioje. DELFI žiniomis, gandai virto realybe – pirmadienį amerikietis išvyko iš Kauno į Ispanijos sostinę.

T. Dardenas "Real" ekipoje turėtų pavaduoti Martyną Pocių, kuris gydosi traumą - lietuviui diagnozuotas stresinis dešinės kojos blauzdikaulio lūžis.

Kaip skelbia "Žalgirio" klubas, pirmadienį ekipą pasiekė krepšininko ir jo agento pasirašytas raštas, kuriame teigiama, kad žaidėjas pasinaudojo teise vienašališkai nutraukti kontraktą.

31-erių metų 193 cm ūgio T. Dardenas jau yra žaidęs Ispanijoje. 2011-2012 metų sezone amerikietis atstovavo Malagos „Unicaja“ ekipai.

Šį sezoną Eurolygoje T. Dardenas vidutiniškai renka 9,4 taško (65 proc. dvit., 50 proc. trit., 76 proc. baud.), atkovoja po 4 kamuolius bei atlieka 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

Neoficialiai kalbama, kad šią savaitę „Žalgirį“ gali palikti ir daugiau žaidėjų, kurie algų nesulaukia jau beveik keturis mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (662)