Paklaustas, kaip seksis naujam lietuvių treneriui Jonui Kazlauskui ir ko tikėtis iš atsinaujinusios Lietuvos nacionalinės komandos šių metų Europos čempionate, V. Gomelskis buvo gana optimistiškas.

„Linkiu Jonui (treneriui J. Kazlauskui - DELFI) visokeriopos sėkmės. Jis - klasiškas treneris. Lietuvos rinktinės rezultatai Europos čempionate priklausys nuo komandos sudėties. Jeigu žais Linas Kleiza, Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas - viskas bus gerai, o Lietuva - tarp prizininkių“, - pareiškė V. Gomelskis.

Primename, kad Lietuvos krepšinio federacija (LKF) šalies vyrų rinktinei iškėlė tikslą patekti tarp 5 geriausių komandų.

2013 metų Europos čempionatas vyks rugsėjo 4-22 dienomis.

Lietuviai jį pradės B grupėje, kurioje kovos su Serbijos, Makedonijos, Juodkalnijos, Bosnijos ir Hercegovinos bei Latvijos krepšininkais. Tuo metu rusai žais D grupėje kartu su Graikija, Italija, Turkija, Švedija ir Suomija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)