Už šią paskolą Kauno „Žalgirio“ rėmėjas įkeitė UAB „A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras“ akcijas – iš viso 51.840 vnt.. Šio įkeisto turto savininkas – Ūkio banko investicinė grupė. Paskolą Kauno „Žalgirio“ rėmėjas turi grąžinti iki 2014 m. gruodžio 10 d.

„Šį sezoną suplanuotas klubo biudžetas – 36,6 mln. litų. Iš jų pajamos už bilietų pardavimą sudaro tik 5 mln. litų. Tokios sumos nepakanka net esamam biudžetui. Norint konkuruoti su didžiaisiais klubais, reikia pusantro karto didesnio biudžeto. Mano pajėgumai – 10-15 mln. litų. Jeigu mes nesurinksime iš fanų papildomai mažiausiai 10 mln. litų, mes nesugebėsime konkuruoti su Eurolygos pajėgiausiais klubais ir būsime priversti verstis tik jaunimu“, - yra sakęs V. Romanovas.

Primename, kad prieš mažiau nei mėnesį „Žalgirio“ krepšinio klubas Kauno miesto savivaldybei pateikė prašymą – 2013 metais skirti 10 mln. Lt. Tai yra daugiau nei tris kartus didesnė suma nei buvo skirta pernai. Kauno vadovai kol kas nuo drąsesnių komentarų susilaiko, tačiau mažai tikėtina, kad „Žalgirio“ norai taps realybe. Tuo metu „Žalgirio“ atstovai neslepia, kad klubui „kaip niekad reikalinga stipri ir neatidėliotina Kauno miesto finansinė parama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)