„Sakalų“ vadovas žiniasklaidą trečiadienį tikino, kad pats atleido R. Petronį, kuris neva viešai apsimelavo dėl prastos klubo finansinės situacijos. Toliau – dar gražiau: pasirodė, kad ir žaidėjai vienas po kito bėgo iš merdėjančios ekipos ne dėl pinigų stygiaus – jie neįtiko treneriui, kuriam, remiantis V. Kiaušo logika, kur kas mieliau buvo dalį sezono remtis vos aštuoniais krepšininkais.

Sužinojęs apie tokius prezidento pažertus priekaištus, R. Petronis tik liūdnai juokėsi ir skėsčiojo rankomis.

„Man sunku suvokti, ką jis šneka. Kartais atrodo, kad kalbasi su kitu pasauliu. Nebėra ką pridurti, juk absoliučiai visi žino, kokia klube situacija. Atsibodo klausytis šitų nesąmonių. Aš prezidentui pats pasakiau, kad išeinu. Likusios rungtynės nieko nebelemia, situacija nebesikeis, todėl nematau prasmės toliau dirbti“, – aiškino R. Petronis.

Treneris dar kartą patikino, kad jokių pinigų šį sezoną jis ir jo auklėtiniai tikrai nėra matę, o „Sakalai“ skęsta skolose.

„Juk tas šleifas tęsiasi ne pirmus metus. Paklauskite žaidėjų, paklauskite buvusio trenerio Kazio Maksvyčio, LKL ir BBL lygų vadovų. Klube – konkreti griūtis. Baisiau negu baisu, kad žmonės apsimeta, jog to nemato“, – sakė R. Petronis.

Primename, kad „Sakalai“ Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) užima priešpaskutinę 11-ą vietą (4 pergalės ir 14 pralaimėjimų – 22 proc. laimėtų rungtynių), bet yra garantuoti dėl išlikimo pirmenybėse, kadangi autsaiderė „Palanga“ šansų pasivyti vilniečius nebeturi.

Iki sezono finišo „Sakalams“ liko dvejos rungtynės.

Romualdas Petronis su "Sakalų" krepšininkais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)