Policijos duomenimis, R. Fernandezui ranka į veidą smogė Nauris.

Krepšininką lydėjusiam apsaugos darbuotojui iš Ispanijos pabandžius sutramdyti sirgalių, šiam į pagalbą atėjo brolis.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimų (BK 284 str.) pradėtas ikiteisminis tyrimas, Lietuvos pilietybę neseniai įgijusiems broliams iš Rygos gresia baudžiamoji atsakomybė.

Maciai gali būti baudžiami viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Primename, kad ketvirtadienį namuose žaidęs Kauno „Žalgiris“ po pratęsimo nusileido „Real“ ekipai 104:105.

Iškart po dvikovos varžovų gynėjui R. Fernandezui vienas iš brolių Macių trenkė į veidą. Broliai priešinosi sulaikomi, todėl pareigūnams teko panaudoti elektrošoką.

Pasak DELFI šaltinių, incidentas įvyko pačioje arenoje, kai „Real“ krepšininkai judėjo tarnybinio išėjimo link. Arenoje tvarką turi palaikyti apsaugos darbuotojai, tad visa atsakomybė už saugumą arenoje tenka apsaugininkams.

Savo tatuiruotėmis išgarsėję broliai Maciai buvo operatyviai sulaikyti atskubėjusių policijos pareigūnų, kuriems priešinosi. Pareigūnai panaudojo elektrošoką ir išvežė juos į Centro policijos komisariatą. N. ir N. Maciai sulaikyti 48 valandoms.

Nukentėjęs R. Fernandezas sėdo į „Real“ autobusą ir pajudėjo į oro uostą, o pareiškimą policijai už jį parašė vienas iš Madrido komandos atstovų.

Rudy Fernandezas po užpuolimo Kaune, twitter @Currillo88 nuotr.



„Tokie įvykiai neturi pasikartoti ateityje. Eurolyga turėtų imtis drastiškų priemonių kovai su tokiomis apraiškomis, o kaltieji turi būti nubausti“, - sakė „Real“ klubo krepšinio skyriaus vadovas Juanas Carlosas Sanchezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (484)