Žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad dėl nemokamų atlyginimų agentai jau pradėjo ieškoti žalgiriečiams kitų klubų. Esą agentai sutvarkyti finansinius reikalus verslininkui davė 10 dienų laikotarpį.

„Būsiu sąžiningas – laiku atlyginimai nėra mokami, tačiau jokio pavojaus signalo nėra. Girdėjau gandus apie mūsų ultimatumą. Aš galiu pasakyti, kad tai tik gandai ir mums buvo pakankamai juokinga tai išgirsti. Taip, kai kurie žaidėjai sulaukė pasiūlymų iš kitų komandų, bet jie vis dar čia ir aš tikiu, kad klubas rimtų finansinių problemų neturi“, - teigia legionierius iš Kroatijos.

„Aš apie tai negalvoju. Aš tikiu savo komandos draugais ir mes koncentruojamės į žaidimą aikštėje. Mes turime agentus, kurie dirba savo darbą. Mes turime dirbti aikštėje“, - priduria M. Popovičius.

„Nematau jokios įtartinos situacijos. Kai kurie žaidėjai sulaukė pasiūlymų iš kitų komandų, tačiau pasiūlymai buvo atmesti, o žaidėjai liko „Žalgiryje“. Aš manau, kad žaidėjai svajoja šiemet nuveikti kažką didingo ir komandoje tvyro puiki atmosfera“, - sako J. Plaza.

Treneris iš Ispanijos tikina, kad kalbėjosi su kiekvienu žaidėju ir jokių problemų nemato.

„Aš absoliučiai nieko nežinau. Jei kažkas taip kalba – tai tik man už nugaros. Niekas man to į akis nesakė. Aš nieko apie tai negirdėjau ir niekas persirengimo kambaryje apie tai nekalba. Kalbėjau su kiekvienu žaidėju individualiai, praėjusią savaitę turėjome ilgą kelionę į Rusiją ir aš apie tai nieko negirdėjau. Man būtų didelė staigmena, jei komandoje vyktų tokie dalykai“, - sako J. Plaza.

Nors kalbant apie galimus žaidėjų perėjimus į kitus klubus žalgiriečiai nuolat naudojo daugiskaitą, „Žalgirio“ atstovai DELFI tvirtino, kad tik dėl Rimanto Kaukėno įsigijimo buvo gautas oficialus raštas. Norą įsigyti gynėją pareiškė Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipa, tačiau sandoris neįvyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)