Jiems įteiktos padėkos bei specialiai šiai šventei pasiūti klubo marškinėliai. Renginio metu nuotraukų parodoje svečiai galėjo susipažinti su klubo istorija.

„Šis sezonas komandai buvo pakankamai sėkmingas. Įgyvendintas pagrindinis tikslas - likti lygoje. Komanda yra išskirtinė, ją sudaro tik Lietuvos krepšininkai. „LSU-Baltai“ buvo ryški žvaigždė Lietuvos krepšinio lygos padangėje“, - teigė LKF generalinis sekretorius M. Balčiūnas.

Renginio metu jis dabartiniam klubo prezidentui Vidui Bonkiui ir buvusiems vadovams įteikė LKF I-o laipsnio medalius.

„Palaikau jūsų komandą ir tikiuosi, kad ji toliau kovos Lietuvos krepšinio lygoje ir džiugins savo išskirtinumu. Jau sutarėme, kad LKL reguliarus sezonas vyks keturių ratų sistema. Tai - svarbus žingsnis plėtojant mūsų šalies krepšinį“, - sakė LKL prezidentas R. Milašius.

Šiais metais „LSU-Baltų“ komanda, sudaryta Lietuvos sporto universiteto studentų pagrindu, debiutavo Lietuvos krepšinio lygoje ir užėmė 11 vietą.

„Džiaugiuosi, kad vaikinai negailėjo jėgų. Mūsų komandos sezonas truko net 11 mėnesių. Tikiuosi, kad ir kitame sezone žaisime LKL, jau šiemet įrodėme, kad, nepaisant žaidėjų traumų, esame pajėgūs tai padaryti. Krepšininkai įgijo daug patirties, neabejoju, kad pavyks išlaikyti komandos branduolį. Stengiamės, kad turėtume dar daugiau rėmėjų. Klubo svarba neabejoju - kartu su Lietuvos sporto universitetu rengiame trenerius, dauguma buvusių žaidėjų sėkmingai tęsia karjerą Lietuvos ir užsienio klubuose. Mes - svarbūs krepšinio bendruomenei“, - teigė „LSU-Baltų“ komandos direktorius Edas Nickus.

Dabar „LSU-Baltų“ krepšinio komandos žaidėjai ilsėsis, o naujam sezonui pradės rengtis liepos 25-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją