Kartu su fizinio rengimo treneriu Mariumi Jasevičiumi, čempionatui ruošiasi Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė, Iveta Šalkauskė, Kristina Vengrytė ir Gintarė Petronytė.

„Mes toliau tęsiame fizinio pasirengimo treniruotes, kurias pradėjome Palangoje. Ką tik grįžome iš treniruoklių salės, dabar atliekame pratimus su krepšinio kamuoliu, kitus pratimus, taip pat rengsime treniruotes ir lauke. Kaune būsime 3-4 dienas, o toliau vyksime į Druskininkus ir tęsime pasirengimą.

Klubų krepšinio sezonas nesenai baigėsi, krepšininkėms reikia laiko atgauti jėgas. Stengiamės nedidinti krūvių, norime, kad jos vėl jaustų malonumą žaisdamos krepšinį“, - sakė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės fizinio rengimo treneris M. Jasevičius.

Po šių treniruočių, krepšininkės vyks į Druskininkus, kur gegužės 22-28 dienomis Lietuvos rinktinė rengia treniruočių stovyklą.

„Man šis sezonas nebuvo lengvas. Dar reikia šiek tiek laiko, kad atgaučiau jėgas. Laukia nemažai draugiškų rungtynių. Neabejoju, kad po jų geriau suprasime viena kitą”, - sakė I. Šalkauskė.

Penktadienį Lietuvos sporto universitete krepšininkės bus testuojamos. LSU mokslininkai tirs sportininkių fizinį pajėgumą, o gauti duomenys padės labiau prognozuoti galimas traumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją