Šią savaitę Lietuvos krepšinį sukrėtė permainos. Trečiadienį per Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomąjį komiteto posėdį norą trauktis iš užimamų pareigų išreiškė LKF prezidentas Arvydas Sabonis, viceprezidentas Antanas Guoga ir vykdomasis sekretorius Paulius Motiejūnas. Jų pėdomis pasekė ir vyriausiasis rinktinės treneris Jonas Kazlauskas.

„Problema, dėl kurios nusprendžiau trauktis, ir yra M. Balčiūnas. Negi jums kyla klausimų, ar pasitraukus Arvydui likęs vienas su juo galėčiau toliau dirbti? Grįžęs į rinktinę tikėjausi suvienyti Lietuvos krepšinio bendruomenę, deja, nepavyko. Toliau dirbti tokiomis sąlygomis nematau galimybių“, - tuomet savo sprendimo priežastis DELFI aiškino strategas.

J. Kazlauskas sekmadienį taip pat paneigė pasirodusius gandus, kad jis pasinaudojo proga pasitraukti iš posto, nes sulaukė geresnio pasiūlymo.

„Aš ir prieš tai turėjau pasiūlymų, bet ėjau į Lietuvos rinktinę. Kaip jūs taip kalbate? Šis teiginys vėlgi paleistas iš anos pusės“, - Lietuvos ryto televizijai sakė 58-erių metų specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (632)