"Mūsų šokėjai šoko nepriekaištingai ir iš visos širdies, todėl tiek žiūrovai, tiek teisėjai įvertino šokėjų profesionalumą", - po apdovanojimų sakė "Žuvėdros" vadovas Romualdas Idzelevičius.

Planetos čempionais Austrijoje tapo Gintautas Monkevičius ir Lina Diktanaitė, Dmitrijus Popovas ir Milda Meškytė, Tadas Rimgaila ir Monika Šiaučiūnaitė, Justinas Maliauskas ir Gerda Sruoginytė, Marijus Skupeika ir Agnė Banevičiūtė, Donatas Blusis ir Viktorija Šutko, Taimonas Mažeika ir Audronė Bastytė bei Justas Bareišis ir Aušra Rimkutė

Romualdo ir Skaistės Idzelevičių auklėtiniai pergales pasaulio pirmenybėse taip pat šventė 1999 ir 2002-2005 metais.

Uostamiesčio ekipos "James Bond" programą finale šeštadienį keturi teisėjai įvertino pirmąja vieta, du skyrė antrą vietą ir vienas - trečią.

Brėmeno ekipai už pasirodymą trys arbitrai skyrė pirmąsias vietas ir keturi antrąsias.

Bronzos medalius iškovojo Felberto TSZ kolektyvas.

Antroji "Žuvėdros" komanda taip pat pateko į finalą ir liko šešta. Ją dar aplenkė Tiumenės "Vera" (Rusija) ir "HSV Zwolfaxing" (Austrija) šokėjai.

Romaldas Idzelevičius teigė, jog ypatingai džiaugiasi antrąja komanda, kurioje net aštuoni šokėjai pasaulio čempionate dalyvavo pirmą kartą. Pirmenybių debiutantams teko tramdyti tiek jaudulį, tiek nerimą bei įrodyti savo stiprybę.

Pasaulio pirmenybėse Austrijoje dalyvavo 22 ansambliai iš penkiolikos valstybių.

Klaipėdos "Žuvėdra" be to penkis kartus (2001 ir 2003-2006 metais) laimėjo Europos Lotynų Amerikos šokių ansamblių pirmenybes.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją