V. Šigauskas po kvalifikacijos buvo pirmas. Kitą dieną jis 1/8 finalo dvikovoje 6:0 nugalėjo Latvijos lankininką Jevgenijų Pankratovą, 1/4 finalo 6:0 įveikė Anatolijų Maskalių iš Baltarusijos, 1/2 finalo 6:2 laimėjo dvikovą prieš latvį Redzinaldą Pucką. Finale V. Šigauskas susitiko su Lietuvos rinktinės partneriu U. Timinsku ir šventė pergalę rezultatu 6:0.

U. Timinskas po kvalifikacijos buvo trečioje vietoje. 1/4 finalo jis 6:5 nugalėjo Andrį Beninį iš Latvijos, 1/2 finalo 6:5 šventė pergalę prieš Baltarusijos lankininką Olegą Lavrentjevą.

I. Kizeliauskaitė 1/2 finalo 7:1 laimėjo prieš Emiliją Anną Bitmanę iš Latvijos. Finale lietuvė susitiko su Latvijos ekipos lydere Julija Oleksejenko ir po dvikovos rezultato 7:1 turėjo pripažinti priešininkės pranašumą.

G. Pociunaitė po kvalifikacinio šaudymo buvo antroje vietoje. Tačiau po 1/8 finalo iškovotos pergalės rezultatu 6:0 prieš latvę Santą Berziną, 1/4 finalo etape mūsiškė 2:6 pralaimėjo dvikovą prieš Anetę Kreicbergą iš Latvijos ir užėmė 7-ą vietą galutinėje įskaitoje.

Kęstutis Timinskas kvalifikaciją pabaigė penktas. 1/16 ir 1/8 finalo lietuvis nesunkiai įveikė Viktorą Avsiuką ir Inarą Dupkevicą iš Latvijos. Abi dvikovos baigėsi rezultatu 6:0, tačiau 1/4 finalo nesusitvarkė su Lenkijos lankininko presingų ir 6:4 pralaimėjo dvikovą.
Galutinėje įskaitoje K. Timinskas užėmė 6-ą vietą.

Šiame čempionate buvo pagerinti du Europos rekordai. J. Oleksejenko iš Latvijos pagerino šaudymo iš 25 metrų rekordą. Eduardas Lapsninis, taip pat iš Latvijos, pagerino šaudymo iš 25 metrų meistrų rekordą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)