Geriausiai iš Lietuvos komandų sekėsi šiauliečiams: pirmą turnyro dieną jie rezultatu  2:1 Daugpilio atstovus, bet rezultatu 0:3 pralaimėjo būsimiems turnyro čempionams rygiečiams. Turnyro debiutantai raseiniškiai rezultatu 1:2 pralaimėjo „Kommmunalnik“ ekipai ir 0:3 nusileido Rygos komandai.

Daugpilio klubas rezultatu 2:1 įveikė Gardino komandą.

Antrą varžybų dieną stipriausią tarpusavio komandą išsiaiškino Latvijos ekipos, kai užtikrintai rezultatu 3:0 nugalėjo rygiečiai.

Gardino tinklininkai 3:0 laimėjo prieš Šiaulių atstovus, o Daugpilio 3:0 įveikė raseiniškius. Intriguojančios ir reto grožio rungtynės buvo tarp pralaimėjimo dar nepatyrusių„Rygos ir Gardino komandų, kurias rezultatu 2:1 laimėjo Baltarusijos atstovai.

Tarp Lietuvos komandų stipresni buvo šiauliečiai, rezultatu 3:0 įveikę Raseinių ekipą.

Galutinė komandų rikiuotė:

1. RTU-Roberžsade (Ryga)
2. Kommunalnik (Gardinas)
3. DU (Daugpilis)
4. Elga-Master Idea-SM Dubysa Šiauliai)
5. KKSC-Norvelita (Raseiniai)

Turnyro uždaryme komandoms už gražų žaidimą dėkojo V. Matuševo žmona Galina, Vilniaus miesto tinklinio federacijos prezidentas Povilas Tamošauskas ir Lietuvos tinklinio federacijos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją