Po atkaklių 9 varžybų ratų asmeninėje įskaitoje nugalėjo Ukmergės rajono komandos kapitonas tarptautinis meistras Vytautas Šlapikas (7,5 tšk. iš 9), antrasis liko Klaipėdos rajono atstovas Martynas Taučius (7 iš 9), o trečioji vieta atiteko (dėl prastesnių papildomų rodiklių) Marijampolės komandos kapitonui Rolandui Martinkui (7 iš 9).

Moterų turnyre nugalėjo vilnietė Dominyka Batkovskytė (8 iš 9), dėl blogesnių papildomų rodiklių antra liko Diana Pažėrienė iš Elektrėnų (8 iš 9), o trečioji - Rūta Jakaitytė iš Panevėžio (6,5 iš 9).

Komandinėse varžybose miestų grupėje, kurioje varžėsi 5 komados nugalėtojų taurę iškovojo Vilniaus komanda, sidabru pasipuošė Marijampolės, o bronza - Panevėžio komandos. Rajonų grupėje varžėsi net 18 komandų.
Rajonų grupėje sėkmė šiemet šypsojosi Kėdainių rajono komandai, sidabras atiteko Klaipėdos rajono komandai (pernai metų čempionams), o bronza - Ukmergės rajono komandai.

Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ Žiemos žaidynių prizininkai buvo apdovanoti Žaidynių taurėmis, medaliais ir diplomais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją