Olimpinių lankų suaugusių pogrupio finalo dvikovoje susitiko LSK klubo sportininkas Kęstutis Timinskas ir Taurinas LubysKlaipėdos klubo „Harmonija“. Dvikova baigėsi 6:2 K. Timinsko naudai. Kovoje dėl bronzos Jonas Skačkauskas iš Kauno Jaunalietuvių sporto organizacijos 6:2 nugalėjo LSK klubo atstovą Regimantą Čiupailą.

Skriemulinių lankų pogrupyje pirmą vietą iškovojo Valerijus Denisovas iš LSK klubo. Jis finalo dvikovoje 142:139 nugalėjo Utenos lankininkų klubo lankininką Remigijų Bileišį. Pusfinalio dvikovoje V. Denisovas pagerino šalies senjorų rekordą. Bronzos medalį iškovojo LSK klubo atstovas Tomas Liekis, kuris dvikovoje 140:139 nugalėjo Marių Grigaravičių iš Utenos lankininkų klubo.

Paprastų lankų jaunių pogrupyje pirma vieta atiteko Andriui Šironui iš Molėtų. Jis finale 6:4 nugalėjo LSK klubo atstovą Vytenį Šimkų. Trečią vietą iškovojo Laurynas Paškevičius iš LSK klubo, kuris dvikovoje 7:3 nugalėjo Liną Široną iš Molėtų.

Moterų, šaudančių paprastais lankais grupėje, nenugalima buvo Vitalija Zeleniūtė iš LSK klubo, dvikovoje 6:0 nugalėjusi Aušrinę Paukštutę. Kovoje dėl bronzos medalio savo pranašumą įrodė LSK klubo narė Simona Šakalytė, kuri 6:0 nugalėjo Austėją Šironaitę iš Molėtų.

Vyrų, šaudančių paprastais lankais pogrupyje, finale dėl pirmos vietos kovojo Mindaugas Junevičius ir Vladimiras Mosinas iš LSK klubo. Dvikova baigėsi lygiomis ir tik po papildomo šūvio M. Junevičius įrodė savo pranašumą. Bronzos medalį iškovojo Remigijus Skirgaila, kuris dvikovoje dėl trečios vietos 6:2 nugalėjo Juozą Sedlecką.

Informacija pateikė Lietuvos lankininkų federacija.