Trijų raundų (po 5 min.) apylygėje kovoje lietuvio pergalę lėmė vienbalsis teisėjų sprendimas (29:28, 29:28, 29:28).

„Varžovas buvo labai neparankus, bent 10 cm aukštesnis, tad kovoti su juo buvo sudėtinga, bet smagu, kad pavyko iškovoti pergalę“, – po pergalingai pasibaigusios kovos sakė E. Valavičius.

Prieš tai JAV, Čikagoje, vykusiuose „Flawless Fighting Championship“ turnyruose E. Valavičius su varžovais pasidalino po pergalę: praėjusių metų rugpjūtį turnyre „Flawless FC 1-The Beginning“ Lietuvos sportininkas efektingu rankos laužimu iškovojo pergalę prieš amerikietį Ericą Hammerichą, o gruodžio mėnesį vykusiame „Flawless FC – 2 Hated“ taškais nusileido amerikiečiui Cully Butterfieldui.

Paklausus, kokie jo tolimesni planai, Egidijus atsake, kad trumpai pailsės ir vėl kibs į treniruotes, nes kita kova numatyta vasaros pabaigoje ketvirtame „Flawless Fighting Championship“ turnyre.
Egidijus Valavičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją