Liudininkų teigimu, naktį iš pirmadienio į antradienį neblaivus sportininkas siautėjo kavinėje, bandė kelti ranką prieš jam dėmesio neparodžiusias merginas ir galiausiai atsidūrė policijos komisariate.

DELFI susisiekus su Lietuvos bokso federacija, ryšių su visuomene vadovas Saulius Bagdonas sakė nepateisinantis tokio sportininko elgesio, nors pats boksininkas ir teigė, jog jam labai gėda dėl to, kaip pasielgė.

„Kitą savaitę šauksime neeilinį posėdį ir svarstysime, ką daryti dėl šio incidento“, - aiškino S. Bagdonas.

Palangoje boksininkas E. Petrauskas lankėsi ne poilsio tikslais - jis liejo prakaitą sportinėje stovykloje, kurioje ruošėsi artėjančiam pasaulio čempionatui.

„Nežinau visų detalių, bet asmeniškai galiu pasakyti, kad akivaizdu, kad per anksti užklupusi šlovė išbalansuoja sportininko gyvenimą“, - savo nuomone pasidalijo bokso federacijos atstovas.

Vis dėl to Lietuvos bokso federacija kol kas nesiruošia imtis griežtesnių veiksmų prieš sportinį režimą pažeidusį E. Petrauką.

„Dabar mes esame sutelkę labai didelį dėmesį į artėjantį pasaulio čempionatą ir norime, kad boksininkas ten kuo geriau pasirodytų, todėl bent kol kas per anksti kalbėti, kokias sankcijas jam galėtume taikyti“, - apie galimas sankcijas sakė S. Bagdonas.

Pasaulio suaugusiųjų bokso čempionatas spalio 4 - 13 dienomis vyks Kazachstane.

Tuo tarpu Palangos kavinės „Kaukazietiški patiekalai“ vadovai nusprendė nesivelti į tiesios paieškas dėl alkoholio padauginusio boksininko E. Petrausko.

Kavinės ir svečių namų vadove prisistačiusi moteris naujienų portalą DELFI patikino, kad E. Petrauskui jokių pretenzijų neturi ir tai, kad visoms pusėms pavyko susitaikyti.

„Taip, susitaikėme. Buvo įforminta. Kavinė jam pretenzijų neturi“, - DELFI sakė ji, tačiau plačiau komentuoti sakė neturinti laiko.

Visgi teisiškai E. Petraukas, kuriam incidento metu nustatytas 2,51 promilės girtumas, vis dar yra įtariamas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Pareigūnų duomenimis, ar susitaikymas bus priimtas ir prokuratūra nutrauks ikiteisminį tyrimą – gali nuspręsti tik prokuroras. Juolab, kad tyrimas pradėtas ne dėl pačiai kavinei padarytos žalos, o dėl merginos parašyto pareiškimo.

„Tyrimas vyksta dėl veiksmų prieš merginą, o ne kavinę. Net jei mergina yra kavinės darbuotoja, dėl susitaikymo sprendžia ji, o ne kavinė“, – paaiškino Palangos policijos atstovė Jurgita Rinkevičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)