Šaudant iš olimpinių lankų suaugusių pogrupyje puikius rezultatus parodė Lietuvos jaunimo rinktinės nariai ir iškovojo du medalius. Modestas Šliauteris iš Šiaulių klubo po kvalifikacijos buvo pirmas ir tik finalo kovoje dėl aukso medalio po įtemptos kovos 4:6 nusileido Estijos atstovui Pearui Jakobui Ojamei.

Kitas Lietuvos atstovas Adamas Kovalevskis iš Vilniaus klubo po kvalifikacijos buvo penktas. Tačiau lemiamose dvikovose parodė charakterį ir aštuntfinalyje 6:5 įveikė Vitalijų Zukovą iš Latvijos, o ketvirtfinalyje nugalėjo Estijos atstovą Priitą Viherį ir tik pusfinalyje 4:6 nusileido Modestui Škiauteriui. Tačiau kovoje dėl bronzos medalio jis 6:2 iškovojo pergalę prieš Karlį Akotą Gribulį iš Latvijos.

Šaudant skriemuliniais lankais Vladas Šigauskas iš Kauno kvalifikaciją pabaigė pirmas ir be didelio pasipriešinimo iš varžovų pusės po dvikovų galutinėje įskaitoje užėmė pirmą vietą.

Skriemulinių lankų moterų pogrupyje Jelena Babinina užėmė antrą vietą. Kiti Lietuvos atstovai - Lenardas Bernotas iš Klaipėdos ir Šiaulių klubo narys Edmundas Butkus - užėmė atitinkamai 10 ir 7 vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją