Socialiniame tinkle „Facebook“ plintančios nuotraukos yra ironiškos tuo, kad jose transparantas užfiksuotas tuo metu, kai VMFD „Žalgiris“ ne tik nesiklaupė prieš lenkus, bet ir klupdė juos rezultatu 1:0.

DELFI primena, jog „Lech“ fanai Vilniuje prieš savaitę skandavo „Esame namie“, „Lenkų Vilnius“ ir pan. Lietuvos futbolo federacijos stadione aidėjo ir antilietuviškos skanduotės su lenkiškais keiksmais. Vis dėlto gausios Lietuvos ir Lenkijos pareigūnų pajėgos užtikrino saugumą, ir nė vieno rimtesnio incidento tarp „Lech“ ir „Žalgirio“ aistruolių neįvyko.
„Žalgirio“ ir „Lech“ rungtynėse - antilietuviškas išpuolis

Išpuolį pasmerkė Lenkijos URM

Lenkijos užsienio reikalų ministerija (URM) griežtai pasmerkė Poznanės klubo fanų elgesį, praneša naujienų agentūra PAP.

"URM griežtai smerkia vakarykštį incidentą Poznanėje. Antilietuvišką transparantą laikome skandalingu bei apgailėtinu, keliančiu užtikrintą URM ir Lenkijos vyriausybės pasipriešinimą", - teigia Lenkijos URM atstovas Michałas Safianikas.

Anot jo, sporto varžybos - ne vieta tokiems išsišokimams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (780)