„Latina“ per T. Danilevičiaus karjerą tapo tryliktu klubu. Puolėjas šiame sezone per puse metų Italijos „Serie B“ lygoje už „Juve Stabia“ įmušė šešis įvarčius.

„Esu laimingas būdamas čia. „Latina“ manęs labai norėjo ir šiltai priėmė, todėl laukiu šio naujo nuotykio. Čia esu tam, kad žaisčiau gerai ir padėčiau „Latina“ klubui pirmą kartą istorijoje patekti į „Serie B“. Prieš kelias dienas stebėjau komandos rungtynes ir supratau, kad tai nėra sutapimas, jog klubas šiuo metu savo divizione užima pirmą vietą. Galiu patikinti trenerį, kad prisitaikau prie visų žaidimo schemų“, - spaudos konferencijoje kalbėjo T. Danilevičius.

Verta paminėti, kad „Latina“ ekipa be T. Danilevičiaus tą pačią dieną įsigijo ir kitą puolėją Antonio Schetterį, taigi lietuviui konkurencijos tikrai netrūks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)