Aikštės šeimininkai pirmavo po tikslaus Andrejaus Vasianovičiaus (3 mn.) smūgio, tačiau jau nuo 33 minutės žaidė be pašalinto iš aikštės Abdelio Lamanje'o. Dar pirmajame kėlinyje Michailui Bagajevui (39 min.) pavyko išlyginti rezultatą, o tik po pertraukos vietoj Olego Vlasovo aikštelėje pasirodęs T. Mikuckis pergalingą įvartį galva įmušė 60-ą minutę.

"Torpedo" komandos paraiškoje esantys vartininkas Saulius Klevinskas bei puolėjas Tadas Labukas nebuvo įtraukti į susitikimo protokolą.

Aštuntąją pergalę keturioliktosiose rungtynėse iškovojo ir į antrąją vietą pakilo Vladikaukazo "Alanija" (28 tšk.) su Deividu Šemberu, namuose 2:1 (2:0) įrodžiusi savo pranašumą prieš dvyliktąją poziciją užimančius Krasnojarsko "Jenisej" (19 tšk.) futbolininkus.

Iki 88 minutės žaidęs D. Šemberas 84-ą minutę buvo įspėtas.

Po įvartį į svečių vartus įmušė Georgijus Gabulovas (13 min. iš 11 m baudinio) ir Batrazas Chadarcevas (36 min.), o pralaimėjusiųjų gretose įvarčiu pasižymėjo Kirilas Maruščakas (54 min.).

Devyniolikos komandų turnyre pirmauja Saransko "Mordovija" (29 tšk.) vienuolikė, o į trečią poziciją smuktelėjo Tulos "Arsenal" (26 tšk.) klubas.

Septintąją pergalę penkioliktose rungtynėse iškovojo ir į ketvirtąją vietą pakilo Valdo Ivanausko treniruojama Chabarovsko "SKA-Energija" (26 tšk.) ekipa, kurioje nebuvo registruotas Darius Miceika.

Chabarovsko futbolininkai išvykoje 3:1 (1:0) nugalėjo aštuonioliktojoje pozicijoje esančią Nižnekamsko "Neftechimik" (7 taškai) ekipą.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Romanas Slavnovas (37 min.), Igoris Udalnas (66 min.) bei Maksimas Trusevičius (73 min.), o garbės įvartį į svečių vartus įmušė Ruslanas Kambolovas (68 min.).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją