„Rungtynės su „Bangos“ komanda parodė, kad dar yra labai daug darbo iki norimo vaizdo aikštelėje“, - kalbėjo „Šiaulių“ treneris Tomas Kančelskis.

Rezultatui esant 0:1, Rokas Urbelis galėjo skirtumą panaikinti, tačiau jo smūgiuotą 11 metrų baudinį atrėmė patikimai sužaidęs „Bangos“ vartininkas. Tuo pasinaudoję gargždiškiai persvarą padvigubino ir iki rungtynių pabaigos išlaikė savo vartus sausus.

Trečiadienį „Šiaulių“ futbolo klubas pasipildė dar vienu naujoku. Vienų metų nuomos sutartimi prie komandos prisijungė Vilniaus „Žalgirio“ saugas Arminas Vaskela.

22-ejų metų saugas nuo 2006 metų atstovavo „Žalgirio“ ekipai. Taip pat A. Vaskela 2009 metais atstovavo Lietuvos U-21 rinktinei savo debiuto rungtynėse prieš Baltarusijos bendraamžius.

„Jaučiuosi gerai, kad pasirašiau sutartį su „Šiauliais“. Jauna, ambicinga komanda, geras treneris - tikiuosi gero sezono. Taip pat yra keletas pažįstamų veidų iš rinktinių stovyklų, tad rūbinėje problemų nekilo, komanda priėmė gerai. Tikiuosi pateisinti į mane dedamas viltis ir atsigauti po nelabai sėkmingo praeito sezono žaidybinio laiko prasme.

Visgi suprantu, kad tą laiką reikės užsidirbti savo darbu bei įrodyti treneriams, kad gali manimi pasitikėti. Jei treneris leis, tikiuosi sėkmingai debiutuoti rungtynėse su „Sūduva“, - dėstė naujas šiauliečių saugas A. Vaskela.

Pasak trenerio T. Kančelskio, tai aukšto techninio meistriškumo futbolininkas.

„Dar turėjome nedaug laiko išmėginti Armino galimybes, tačiau jau galima įžvelgti, jog tai aukšto meistriškumo futbolininkas. Po truputį mėginsime jį „įstatyti“ į „Šiaulių“ taktines schemas draugiškose rungtynėse. Jis turėtų debiutuoti savaitgalio rungtynėse su „Sūduvos“ komanda. Tikimės, kad žaidėjas pateisins lūkesčius ir taps pagrindinės sudėties žaidėju“

Taip pat rungtynėse su „Sūduva“ jau turėtų rungtyniauti, dėl traumos mačą Gargžduose praleidęs, kitas komandos naujokas iš Kroatijos Marko Rašo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)