„Vyriausiojo trenerio pakeitimas - visuomet sudėtingas ir nemalonus sprendimas. Tačiau įvertinus visas aplinkybes nutarėme, jog rinktinei šiuo metu reikalingos permainos. Dėkojame Cs. Laszlo už pastangas nelengvu rinktinei periodu ir linkime sėkmės tolimesnėje jo trenerio karjeroje“, - sakė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras.

„Manau, kad abiems pusėms tai geriausias sprendimas. Noriu padėkoti LFF už galimybę dirbti rinktinės treneriu, prezidentui už rūpinimąsi rinktine, futbolo bendruomenei už supratimą, žaidėjams už pastangas ir aistruoliams už palaikymą. Linkiu šiai atjaunėjusiai komandai sėkmės per likusias rungtynes ir kitame atrankos cikle“, - teigė Cs. Laszlo.

Csaba Laszlo

Vengrų tautybės Cs. Laszlo Lietuvos rinktinės vyriausiuoju treneriu dirbo nuo 2012-ų metų sausio. Per šešiolika oficialių bei kontrolinių rungtynių trenerio vadovaujama Lietuvos ekipa iškovojo dvi pergales, keturias lygiąsias ir patyrė dešimt nesėkmių.

2014 m. pasaulio čempionato atrankos G grupėje lietuviai per aštuonerias rungtynes surinko aštuonis taškus ir žengė ketvirtoje pozicijoje.

Per paskutines dvejas atrankos ciklo rungtynes rinktinei laikinai vadovaus komandos trenerių štabe dirbęs 49-erių metų kaunietis I. Pankratjevas.

Spalio 11 dieną Lietuvos rinktinė namuose susitiks su Latvija, o po keturių dienų - su Bosnijos ir Hercegovinos futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)