„Kaune privalo rodyti „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje. Reikia kažką daryti, kiek galima tylėti“, - DELFI sakė Š. Šimaitis.

Vaikinas gana šaltu oru ilgai prie medžio nestovėjo - priėjęs draugas atrakino antrankius ir vaikinai nuėjo savo keliais. Toks „Žalgirio“ aistruolio elgesys tapo staigmena „Mikrovisatos TV“ vadovams.

„Iš pradžių su kolegomis manėme, kad tai pokštas, tačiau balandžio 1-oji dar tolokai. Be to, mes retransliuojame „Viasat Sport Baltic“ kanalą, kuriuo rodomos Eurolygos rungtynes. Mums nelabai suprantamas šio klausimo kėlimas“, - sakė Raimondas Gaidys, UAB „Mikrovisata TV“ generalinis direktorius.

Taip pat „Mikrovisata TV“ vadovai pridūrė, kad tokio kliento kaip Š. Šimaitis jų duomenų bazėje nėra. „Mikrovisata TV“ retransliuoja „Viasat Sport Baltic“ kanalą viename iš savo keturių siūlomų paketų.

Kaunietis Šarūnas Šimaitis antrankiais prisirakino prie medžio


Kaunietis Šarūnas Šimaitis antrankiais prisirakino prie medžio
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją