Prie nesėkmės prisidėjo ir tai, kad dėl pirmadienį pradingusio bagažo nepatogumų patyrė visi "Lietuvos ryto" krepšininkai. Antradienio rytinę treniruotę teko atšaukti, nes žaidėjai neturėjo sportinės aprangos, o kai kurie - net sportbačių, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Pagalbos ranką "Lietuvos rytui" ištiesė "Montepaschi" klubas - antradienį vakare Sienos arenos drabužinėje vilniečiams buvo paruošta "Montepaschi" treniruočių apranga - marškinėliai, šortai, kojinės, taip pat trūkstamos sportbačių poros.

Tuo tarpu vilniečių treneris skubėjo į vyriškų drabužių parduotuvę - kad per mačą nereikėtų vadovauti komandai vilkint sportinį kostiumą, A. Trifunovičius nusipirko marškinius ir megztinį. Tačiau pirma Vilniaus klubo atstovai trenerio aprangą suderino su Eurolyga, kuri, išklausiusi paaiškinimą apie tris dienas neatsirandančius krepšius, sutiko padaryti išimtį - mat turnyro nuostatai numato, kad ekipų treneriai per varžybas vilkėtų kostiumus.

Ketvirtadienio vakarą "Lietuvos ryto" komanda tikėsis "Barcelona" klubo (Ispanija) pergalės savo aikštėje prieš Šolė "Basket" ekipą (Prancūzija).

3 pergales turintis Prancūzijos čempionas yra vienintelis C grupės klubas, kurį "Lietuvos rytas" galėtų aplenkti kovoje dėl ketvirtos vietos - paskutinio kelialapio į "Top 16" etapą.

O kitą savaitę savo "Siemens arenoje“ vilniečiai neturės kito pasirinkimo, kaip tik patys atsirevanšuoti "Basket" krepšininkams didesniu nei 4 taškų skirtumu. Antraip "Top 16" traukinys jau gruodžio 9-ą nuvažiuos be "Lietuvos ryto", informuoja dienraštis „Lietuvos rytas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją