Vietoj planuotos rytinės treniruotės krepšininkai suko ratus turistų nušlifuotomis viduramžiškos Sienos gatvėmis, o komandos vadybininkai puolė ieškoti žaidėjams tinkamo dydžio batų ir sportinių drabužių, nes oro bendrovė "Lufthansa" apie prapuolusius krepšius nieko konkretaus negalėjo pasakyti.

Tuo tarpu krepšininkų nuotaika ir be to nekokia.

"Lietuvos rytas" turi vienintelę pergalę iš 6 galimų, o trečiadienio vakarą Sienoje kovos su "Montepaschi" ekipa, kuri pirmauja C grupėje ir namuose ypač nepratusi pralaimėti.

Pasak Artūro Jomanto, "Lietuvos ryto" padėtis Eurolygoje - "žiauri" ir "vilniečių likimą lems ir varžovai", - teigia dienraštis „Lietuvos rytas“.

Išsilaikyti arba nugarmėti į Eurolygos dugną - tokia dilema kybo virš "Lietuvos ryto" komandos. Pirmo rato susitikimą 79:75 laimėjo Rimanto Kaukėno ir Kšyštofo Lavrinovičiaus atstovaujama "Montepaschi" ekipa. Nesėkmė Sienoje niekais paverstų prieš sezoną skambiai deklaruotus "Lietuvos ryto" strategų užmojus prasibrauti į elitinio turnyro 16-uką, praneša dienraštis „Kauno diena“.

Pasak krepšinio eksperto Lino Kvedaravičiaus, "ši dvikova Vilniaus komandai - lemiama, suklupti jau nebegalima". Krepšinio eksperto vertinimu, Vilniaus komandai "sezono pradžia - netikusi - pradėti reikėtų išsirenkant trenerį ir baigti žaidėjais, ypač legionieriais".

Jo tikinimu, "Šarūno Jasikevičiaus atvykimas šiek tiek pavėluotas ir, nors įžaidėjo pozicija sustiprėjo, Šaras dar nėra pasiekęs savo optimalios sportinės formos - jam trūksta laiko", - svarsto „Kauno diena“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją