„Jau dabar galime pasakyti, kad į Lodzę atvyks trys sausakimši autobusai su Lietuvos krepšinio gerbėjais“, — džiaugėsi LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas. — Šiandien (antradienį - DELFI) teko bendrauti su kelionę rengiančios agentūros atstovais. Jie pasakojo, kad agentūros telefonai netyla, į kelionę registruojasi žmonės iš visos Lietuvos.

Kol kas dar nėra tikslių registracijos duomenų, nes dalis žmonių moka pavedimu, tačiau manome, kad per šią dieną visos vietos jau bus užimtos. Smagu, kad Lietuvos moterų rinktinė sulauks papildomo palaikymo, kuris turi padėti žengti ypatingos svarbos žingsnį į Europos čempionato pusfinalį“.

Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių ketvirtfinalio mūšis Lodzės arenoje prasidės birželio 30-ą dieną 21 val. 30 min. Lietuvos laiku. Autobusai su aistruoliais Lodzės link pajudės 7 val. iš Kauno pilies autobusų aikštelės. Atgal į Lietuvą planuojama išvažiuoti netrukus po rungtynių, Kauną numatoma pasiekti penktadienį apie 11 val.

Visus, norinčius pasinaudoti unikalia galimybe palaikyti Lietuvos rinktinę Lodzės arenoje, kviečiame registruotis telefonais 8-686-29282, 8-612-22272.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją