„Žinote, čia geriau ir būti negali. Lietuviai tiesiog laikosi punktualumo.

Tai - nuostabus čempionato rengimo lygis. Jei programoje parašyta, kad žurnalistų autobusas atvyks 17 valandą, jei parašyta, kad rungtynės 18 val., tai reiškia taip ir bus - nė minutės vėliau, nė minutės anksčiau“, - tiesioginiame NTV televizijos eteryje kalbėjo V. Gomelskis.

Pasak krepšinio specialisto, Klaipėdos miestas, kur D grupėje rungtyniauja Rusijos nacionalinė komanda, yra svetingas.

„Čia draugiški žmonės. Mums padeda bendraujantys viešbučio darbuotojai, o aptarnaujančios merginos, puikiai supranta, kad skubame, tad stengiasi greitai padėti. Žinote, įdomu ir tai, jog mes juk čia užsieniečiai, tačiau su mumis bendrauja rusiškai. Gatvėse eina, šypsosi, kalbina. Gražiai bendrauja, o juk galėtų būti kitaip. Aišku, aš suprantu, tądien, kai žais Lietuva ir Rusija viskas pasikeis. Bet tik vienai dienai", - teigė V. Gomelskis.

V. Gomelskio teigimu, kol kas nėra nieko, kas veiktų neigiamai.

„Lietuvoje ir čempionatas gerai rengiamas, ir apgyvendinimas geras. O dar ir jų virtuvė. Viskas nuostabu ir pagirtina", - gražių žodžių negailėjo Rusijos televizijos komentatorius.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją