„Tikrai blogai jaučiausi, kai žmonės nušvilpė Ministrą Pirmininką. Nesu politikas, bet noriu pasakyti, jog viskas, kas padaryta ruošiantis Europos krepšinio čempionatui, nebūtų įmanoma be jo darbo. Atleiskite man, kad reiškiu savo nuomonę, tiesiog sakau ją iš visos širdies, nes pastaruosius kelerius metus su premjeru bendradarbiavome labai nuoširdžiai“, – dėstė N. Zanolinas.

Dalindamasis savo įspūdžiais apie naują areną, kurios statybų progresą sekė ne vienerius metus, N. Zanolinas negailėjo pagyrų Nemuno saloje duris pagaliau atvėrusiam statiniui.

„Viskas fantastiška. Arena jau beveik paruošta čempionatui, liko sutvarkyti tik keletą mažų detalių. Dar niekad gyvenime nemačiau, kad tiek žmonių susirinktų žiūrėti draugiškų rungtynių (ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje jėgas mėgino Lietuvos ir Ispanijos rinktinės – DELFI).

Tai tik dar kartą parodo, jog Lietuva yra krepšinio šalis. Esu sužavėtas jūsų aistra krepšiniui, kuri čia tiesiog trykšta“, – lietuvius liaupsino vienas „FIBA Europe“ vadovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją