Patiekalas gaminamas specialiai rugpjūčio 31 d. startuosiančioms Senojo žemyno vyrų krepšinio pirmenybėms.

Idėjos autorius - vienos užeigos Vilniuje savininkas Egidijus Petrauskas.

Trispalviai ekologiški cepelinai gaminami ne tik iš tradicinių ingridientų, bet į tešlą tai pat dar įmaišoma burokų, morkų, petražolių ir kitų žalumynų sulčių.

Anot E. Petrausko, tokių trispalvių cepelinų savikaina yra didesnė, nes reikia įdėti daugiau darbo juos gaminant. Trispalvių cepelinų kaina užeigoje bus keliais litais brangesnė, negu įprastų cepelinų.

Trispalvių cepelinų skonis nuo tradicinių pernelyg nesiskiria.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją