Iki rugpjūčio 8 d. visi krepšinio aistruoliai yra kviečiami ant popieriaus lapo pavaizduoti tai, ką jiems reiškia krepšinis.

Akciją palaiko ir savo linksmais piešiniais dalinasi žymiausi mūsų šalies krepšininkai – Šarūnas Jasikevičius, Darjušas Lavrinovičius, Ramūnas Šiškauskas, Rimantas Kaukėnas, Darius Songaila, Jonas Mačiulis ir kt.

„Tiek krepšinio gerbėjai, tiek krepšininkai yra labai kūrybingos asmenybės, tad tiesiog reikia suteikti galimybę visiems jiems savo kūrybą parodyti, o žinant neabejotiną krepšininkų autoritetą jauniesiems gerbėjams – tai gali būti puiki paskata ugdyti kūrybiškumą ir saviraišką“, – sako Tomas Tumalovičius, akcijos „Piešiu krepšinį“ sumanytojas.

Konkurso „Piešiu krepšinį“ nuostatai skelbiami svetainėje www.piesiukrepsini.lt . Piešiniui keliami techniniai reikalavimai: ne didesnis nei A3 dydžio, originalus ir pieštas savarankiškai, bet kokiomis priemonėmis, išskyrus kompiuterinę grafiką.

Piešinius konkursui galite nešti arba siųsti į „Akropolio“ informacijos centrus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar Šiauliuose.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją