"Ir skaudu, ir apmaudu, kad taip nepasisekė. Bet manau, kad visi turime padėkoti mūsų komandai ir treneriui už vyrišką žaidimą per šią visą krepšinio šventę. Svarbu nenuleisti rankų", - interviu "Žinių radijui" sakė premjeras.

"Krepšinis Lietuvoje nesibaigia viena pergale ar vienu pralaimėjimu. Ir toliau reikia kovoti, reikia džiaugtis mūsų mylimu žaidimu. Ką gi, visko būna", - kalbėjo ministras pirmininkas.

"Raginu nenusiminti, ir krepšininkams nenusiminti, ir kilti į naują etapą. Krepšinis Lietuvoje toks dalykas, kuris nesibaigia laimėtais ar nelaimėtais čempionatais. Noriu ir asmeniškai padėkoti ir (treneriui) Kęstučiui Kemzūrai ir visai komandai, palinkėti tvirtybės, kuris bus reikalinga ir šiandien, ir ateityje", – vėliau Seime žurnalistams sakė A. Kubilius.

Europos vyrų krepšinio čempionato ketvirtfinalyje trečiadienį Kaune Lietuvos rinktinė 65:67 pralaimėjo Makedonijos komandai ir ketvirtadienį pusfinalyje dėl 5-8 vietų susitiks su Slovėnijos ekipa. Šį mačą laimėjusi rinktinė įgis teisę dalyvauti 2012 metų Londono vasaros olimpinių žaidynių atrankos turnyre.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją