„Dėl Klaipėdos miesto ir jo komandos sutikau tapti naujuoju ekipos direktoriumi. Kadangi tik bendromis pastangomis galime siekti bendro tikslo – iškelti mūsų miesto reprezentacinę komandą į Lietuvos krepšinio aukštumas“, – teigė „Neptūno“ direktorius O. Kurauskas.

„Musu noras suburti tikrus – veiksmingus krašto rėmėjus siekiant suburti vieną geriausių Lietuvos komandų“, – teigė naujasis direktorius.

O. Kurauskas teigė, jog profesionalaus krepšininko karjeros baigti dar nesiryžta ir esant būtinybei dar galėtų išbėgti į aikštelę vilkėdamas „Neptūno“ marškinėlius. 189 cm ūgio įžaidėjas „Neptūne“ su pertraukomis praleido tris sezonus.

Naujasis klubo direktorius bei dar kelios kitos su klubu susijusios naujovės, oficialiai visuomenei bus pristatytos jau ateinančios savaitės viduryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją