„Oficialaus pasiūlymo iš „Olympiakos“ klubo nebuvo, bet tie gandai visą laiką turi kažkokį pagrindą. Tikrai nenustebintų, jei toks pasiūlymas ir būtų artimiausiu metu. Jonu domisi Europos grandai, ypatingai – Ispanijos elitiniai klubai. Anokia čia naujiena iš tikrųjų? Jonu nuolat domisi tiek NBA klubai, tiek ir Europos šalių grandai. Oficialaus pasiūlymo iš „Olympiakos“ pusės nebuvo. Tai yra tik gandai. Jei tie gandai pasitvirtintų, tai aš tikrai nenustebčiau“, – situaciją DELFI pirmadienį komentavo J. Valančiūno agentas Šarūnas Broga.

Pasak krepšininko agento, beatodairiškai skubėti pakeisti klubą J. Valančiūnas neketina.

„Šiaip, bet kokiu atveju visi judėjimo į kitus klubus sprendimai būtų labai pamatuoti, nes tikrai nesinorėtų, kad žaidėjas kažkur išvažiuotų ir pradėtų šildyti (atsarginių) suolelį. Tad pasiūlymai – pasiūlymais ir susidomėjimas – susidomėjimu“, – DELFI sakė Š. Broga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją