Kaip DELFI teigė „Savingio“ direktorius Gintautas Mikėnas, pirmadienį numatytas klubo valdybos posėdis neįvyko, o vietoje jo buvo surengtas neformalus pasitarimas.

„Finansinė situacija nėra gera, nes savivaldybės parama yra nutrūkusi. Bet daromi tam tikri veiksmai, kažkiek lėšų numatyta skirti artimiausiu metu. Manau, reikalai pajudės.
Viskas daroma taip, kad komanda bent jau baigtų šį sezoną nepaisant to, kokie yra rezultatai“, – DELFI aiškino G. Mikėnas.

Pasak „Alytaus“ ekipos vadovo, valdybai pavyko įtikinti lapkričio viduryje prašymą atleisti iš užimamų pareigų pateikusį klubo prezidentą Giedrių Kapočių likti poste.

Primename, kad lapkričio 19 d. įvykusiame „Savingio“ atstovų ir laikinosios Alytaus merės Nijolės Makštutienės pasitarime buvo sudarytas veiksmų planas, skirtas ieškoti finansinių „Alytaus“ problemų sprendimo būdų.

LKL turnyro lentelės dugne įstrigęs „Alytus“ šį sezoną pralaimėjo visas septynerias rungtynes ir užima paskutinę - tryliktą vietą.

Kur kas geriau Alytaus ekipai sekasi Baltijos krepšinio lygos (BBL) Iššūkio taurės varžybose. Keturias pergales per šešis mačus iškovojęs Dzūkijos klubas pirmauja A grupėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją