"Aš džiausiuosi, jog visa tai baigėsi. Turime galimybę iš naujo formuoti komandą. Šioje situacijoje visų indėlis buvo pagal galimybes. Kažkiek liūdna, tačiau taip jau yra", - "Nuggets" vyriausio trenerio George'o Karlo žodžius cituoja "Denver Post".

C. Anthony, kuris keturis kartus (2007, 2008, 2010 ir 2011 metais) per savo karjerą dalyvavo NBA lygos "Visų žvaigždžių" mačuose, šiame sezone Denverio klubui per mačą vidutiniškai pelnė po 25,2 taško bei neslėpė savo pageidavimo rungtyniauti "Knicks" gretose.

"Nuggets" bei Niujorko ekipų mainuose dalyvaus ir Minesotos „Timberwolves“ komanda, kuri iš „Knicks“ gaus Anthony'į Randolphą ir Eddy'į Curry'į, mainais atiduodama Corey'į Brewerį.

NBA lyga šiuos klubų mainus privalo oficialiai patvirtinti iki penktadienio.

26-erių C. Anthony "Nuggets" komandoje rungtyniavo nuo savo karjeros NBA lygoje pradžios 2003 metais, o 2010-2011 metų sezono išvakarėse atsisakė pasirašyti naują trejų metų 65 mln. JAV dolerių kontraktą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją