„Nuostabu, tikrai nuostabu, – sakė T. Williamsas interviu „Associated Press“ jaudulio kupinu balsu. – Esu labai dėkingas. Dievas gausiai mane apdovanojo. Gavau antrą šansą. Nuostabu.“

Trečiadienį „Cavaliers“ atstovas Tadas Carperis paskambino buvusiam diktoriui ir pasiūlė jam dvejų metų sutartį bei apmokėti pragyvenimo išlaidas. Viena iš T. Williamso pareigų būtų rungtynių pranešėjo darbas „Quicken Loans“ arenoje. Sutarties sąlygos bei jo apgyvendinimo sąlygos dar tikslinamos.

T. Williamsui sunku patikėti savo laime, jis teigė, kad jaučiasi tarsi škotė Susan Boyle, per dieną tapusi žvaigžde. „Dievas apdovanojo mane milijono dolerių vertės balsu, tikiuosi, tinkamai jį panaudosiu“, – teigė buvęs diktorius.

„Cavaliers“ nariai nežinojo apie T. Williamsą, bet juos sukrėtė buvusio diktoriaus istorija.

Trečiadienį po pirmo kėlinio NBA rungtynėse su Toronto „Raptors“ komanda „Cavaliers“ patalpino didžiulę T. Williamo nuotrauką švieslentėje ir paragino gerbėjus rašyti jam žinutes adresu www.wewanttedwilliams.com.

„Tikimės, kad Tedas priims mūsų pasiūlymą, sakė „Cavaliers“ pranešėja Olivia Sedra.

„NFL Films‘ kino produkcijos direktorius Kevinas McLoughlinas teigė „Associated Press“: „Kai išgirdau, kaip jis pasakoja apie savo gyvenimą, pasakiau: „Štai ką padarysime. Jis moka pasakoti. Kažkokiu būdu noriu jį parodyti. Jis vertas antro šanso.“

K. McLoughlinui dar nepavyko susisiekti su buvusiu diktoriumi.

Ketvirtadienį 53 m. T. Williamsas dalyvaus „NBC“ laidoje „Today“.

Vakare jis aplankė 90 m. motiną Brukline, kuri palaikė savo sūnų, kovojant su priklausomybėmis.

„Ji visada buvo geriausia mano draugė. <...> Džiaugiuosi, kad ji dar gyva. Meldžiausi, kad ji ilgai gyventų ir dar turėtų progų manim didžiuotis, pamatytų, kad jos sūnus ne tik stovi prie gatvės su kortele, prašydamas pinigų.“

Staiga išgarsėjusio T. Williamso veikiausiai laukia dar daug pasiūlymų duoti interviu.

Pastaruoju metu buvęs diktorius gyveno palapinėje. Praeityje jis kalėjo už vagystę, klastotę, buvo teisiamas už narkotikus ir daugelį kitų baudžiamųjų nusižengimų.

T. Williamsas išgarsėjo, kai gatvėje jį nufilmavęs praeivis patalpino vaizdo medžiagą apie puikų balso tembrą turintį benamį internete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją