Tačiau komandos žaidimas dažnai banguoja, o norėdamas Lietuvos krepšininkus sugrąžinti į sėkmės kelią vyriausiasis rinktinės treneris Jonas Kazlauskas prašo minutės pertraukėlės. Tačiau jų metu televizoriaus ekrane žiūrovai mato reklamą ir negali išgirsti to, ką žaidėjams patarinėja strategas.

Kovingose ir emocingose rungtynėse Lietuvos krepšininkai nukovė „braliukus“ latvius, o rungtynių įtampa ir emocijos atsispindėjo minutės pertraukėlių metu.

Pateikiame įdomiausius J. Kazlausko pasisakymus ant atsarginių žaidėjų suolelio:

„Išėjom vėl kaip su pilnom kelnėm ir su nervais. Tai jūs vyrai ar ne vyrai?“

„Padarei vieną kartą ir ramiai. Ša! Apsiraminam!“

„Mes negalime šitaip bėgioti prie visų žmonių - susiskaičiuokit žmones.“

Linas Kleiza stojasi išsakyti savo mintis: „Ša, dabar sėdėk.“

Prie suolelio priartėję žaidėjai ima ginčytis:
J. Kazlauskas: „Aš nesuprantu, kas yra. Ei, dabar aš kalbu. Viskas. Jeigu kas yra nepatenkintas, nenori, sakykit man arba čia kaprizų nerodot. Mes vaikštom, mes nesiginam. (J. Mačiulis žvalgosi per petį) Kas čia dabar vyksta?
J. Mačiulis: „Gert prašau, nes niekas neduoda.
J. Kazlauskas: „Mes ne tą žaidžiam visiškai. Niekas mums neatiduos tos pergalės.“

„Visi tritaškininkai jie. Tai gal pradėkime versti iš po krepšio? Ar vėl mes visi rodysim savo ambicijas? Kas jums yra?“

Trečiosios pergalės, kuri garantuotų vietą antrame čempionato etape, Lietuvos krepšininkai sieks kovodami su Juodkalnijos rinktine. Susitikimo pradžia - 22 valandą Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (340)