„Kas jūsų manymu, iš šiuo metu Europoje rungtyniaujančių krepšininkų, be Bo McCalebbo ir Erazemo Lorbeko, yra pajėgūs žaisti NBA?“, - V. Gomelskio pasiteiravo vienas skaitytojas.

„Lioras Eliyahu (iš Tel Avivo „Maccabi“), Milošas Teodosičius (Maskvos CSKA), Nikola Mirotičius (Madrido „Real“), Aleksejus Švedas (Maskvos CSKA), Mantas Kalnietis (Kauno „Žalgiris“). Jei ilgiau pagalvočiau, dar kokius penkis įvardinčiau“, - pareiškė NBA analitikas.

V. Gomelskis taip pat pridūrė, kad ateitis NBA lygoje priklauso tiems įžaidėjams, kurie ne tik gerai skirsto kamuolius komandos draugams, bet ir patys dažnai imasi iniciatyvos bei pelno nemažai taškų.

„Manau, kad geresnės perspektyvos laukia tokių įžaidėjų, kaip Derrickas Rose'as ir Russellas Westbrookas, nei tokių, kaip Rajonas Rondo arba Ricky's Rubio“, - tvirtino jis.

Primename, kad M. Kalnietis šį sezoną Eurolygoje per kiekvieną mačą vidutiniškai rinko po 7,6 taško (taiklumas: dvitaškiai 52 proc., tritaškiai - 22 proc., baudos - 64 proc.), atkovojo po 2,5 kamuolio, atliko po 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir klydo po 2,2 karto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)