Nepaisant to, po dvikovos „Šiaulių“ vyriausiasis treneris Antanas Sireika vis tiek bandė kalbėti su optimistiška gaida.

„Kodėl mes taip anksti nuleidome rankas ir bandėme gelbėtis po vieną, negaliu atsakyti. Tai mes analizuosime per laisvadienį. Taip, esame įvaryti į kampą, bet dar turime šansą įsikabinti. Tikiu komanda, tikiu žaidėjais, todėl trečiadienį, manau, bus kitokia kova. Sezono rezultatas tik išsilygino - abi komandos yra laimėjusios po tris kartus. Aišku, prieniškiai kur kas geresnėje padėtyje, bet dar nereikia ir mūsų laidoti“, - teigė jis.

Tuo metu (LKL) „Rūdupio“ strategas Virginijus Šeškus atskleidė, kad ir pats nesitikėjo tokios lengvos pergalės.

„Tikrai nesitikėjau, kad laimėsime taip lengvai. Mums vėl padėjo vienas svarbiausių ginklų - tritaškiai. Pradžia buvo labai nervinga, bet keletas tikslių tolimų metimų vyrams atpalaidavo rankas. Tuo tarpu šiauliečių žaidimas išsiderino. Tačiau nemanau, kad trečiadienį Šiauliuose bus lengva. Aišku, norėtųsi užbaigti seriją, bet tai padaryti bus beprotiškai sunku“, - tikino jis.

Primename, kad trečias šios serijos mačas vyks trečiadienį, gegužės 9 d., Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)