Šiemet sporto žurnalistai geriausiu LKL treneriu pripažino būtent Prienų ekipos vairininką.

„Prizas man netikėtas ir malonus. Visgi LKL netrūksta gerų trenerių. Gal padėjo tai, kad šiais metais su žurnalistais labai gerai bendravau, tai gal žurnalistai man pliusiukų pridėjo kažkokiuose vietose. Šis apdovanojimas mane tik įpareigoja dirbti, tobulėti ir nepavesti, ypač jūsų (žurnalistų – DELFI), kurie išrinko, kad kitais metais išrinktumėte irgi geriausiu treneriu“, - kalbėjo V. Šeškus.

Kalbėdamas apie pasibaigusį LKL sezoną, kuriame „Rūdupis“ mažojo finalo serijoje parklupdė „Šiaulius“, treneris džiaugėsi, kad jo auklėtiniai sugebėjo lemiamu momentu pademonstruoti vienybę.

„Jeigu palyginti su žaidėjų rotacija, kuri buvo klube, tai sezonas buvo nuostabus. Mes LKF taurės turnyre buvo patekę į gilią duobę ne tik kaip komanda, bet apskritai, visapusiškai – savitarpio santykiai buvo (pašliję – DELFI), daug žmonių buvo. Bet aš labai džiaugiuosi, kad vyrai tarpusavyje rado jėgų susikaupti ir kovėmės su „Žalgiriu“, o mažajame finale buvome tikrai geros formos. Ačiū vyrams. Ačiū vyrams, nes treneris yra tik padėjėjas žaidėjams“, - kuklinasi treneris.

V. Šeškus taip pat viliasi, kad kitą sezoną „Rūdupis“ išlaikys lietuvišką komandos branduolį.

„Manau, kad lietuviškas komandos branduolys išliks tai tikrai. Nes mūsų toks tikslas – kol mes būsime, komanda bus lietuviška. Nors, aišku, labai sunku. Kai reikia vienos pozicijos kai kurio žaidėjo, o lietuvio nerandi ir ieškai, ieškai... Tada komandos komplektavime atsiranda klaidų, visko. Bet jei aš liksiu aš tikrai stengsiuosi išlaikyti lietuvišką komandą. Aš manau, kad komandos vadovai man pritars“, - įsitikinęs V. Šeškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)