Visuose šešiuose šalies miestuose, kuriuose vyks rungtynės, rugpjūčio 29 dieną vyks ir kitas renginys. Bus siekiama 60 tūkst. kamuolių driblingavimo rekordo. Vienu metu registruoti akcijos dalyviai turės 5 minutes nesustodami varinėti (mušinėti) kamuolį, rašo dienraštis „Kauno diena“.

Šiuo metu užsakyti ir iš Kinijos į Lietuvą jau plukdomi 6 konteineriai su 60 tūkst. kamuolių, kuriuos vėliau reikės dar pripūsti.

Skaičiuojama, kad Vilniuje susirinks apie 20 tūkst., Kaune – apie 15 tūkst., Alytuje – apie 7 tūkst., o Panevėžyje – apie 10 tūkst. norinčių dalyvauti šiame renginyje.

Mušinėti kamuolį galės tik registruoti dalyviai. Renginyje bus fiksuojamas Gineso (Guinness) rekordas. 2009 metais Lenkijoje prieš čempionatą buvo užfiksuotas 35 tūkst. kamuolių mušinėjimo rekordas, informuoja dienraštis „Kauno diena“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją