J. Mačiulis su „Baltų“ ekipa pradėjo sportuoti gruodžio mėnesį. Praėjusią savaitę klubas ir krepšininkas susitarė, kad žaidėjas atstovaus „Baltų“ ekipai ir pasiliks joje iki sezono pabaigos.

„Baltų“ direktorius Sergejus Jovaiša labai džiaugiasi, kad pavyko į savo gretas pasikviesti J. Mačiulį, kuris po traumos norėjo sugrįžti į krepšinio aikštę ir pradėti pratintis prie kontaktinio krepšinio bei realių žaidybinių sąlygų.

„Jeigu Jonas gaus pasiūlymą, tikrai nesudarysime jam kliūčių ir paleisime, tačiau šiuo metu tikrai džiaugiamės, kad jis pas mus“, klubo svetainei kaunobaltai.lt sakė S. Jovaiša.

J. Mačiulio debiutas įvyks vasario 9-ą (ketvirtadienį) 17 val. Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynėse prieš lygos lyderius Talino „Kalev/Cramo“ ekipą „Žalgirio“ treniruočių centre, esančiame Naglio g. 4A.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją