Keistas ir skandalingas epizodas buvo užfiksuotas per praėjusį savaitgalį Estijoje vykusį vaikų krepšinio turnyrą.

A. Sabonio KC komandos dešimtmečiai krepšininkai po pralaimėjimo bendraamžiams iš Raplos ekipos (Rapla KK) po atkaklios kovos rezultatu 29:30, po susitikimo, vietoje tradicinio rankų paspaudimo, varžovams iš Estijos smogė į pilvus, informuoja DELFI.ee

Saboniukai, neva, negalėjo susitaikyti su tuo, kad turnyro pusfinalyje pralaimėjo priešininkams iš Raplos, o estai pergalingus taškus pelnė baudų metimais, likus vos 2,8 sekundės iki mačo pabaigos.

Jaunųjų kauniečių krepšininkų tėvai apkaltino šių rungtynių teisėjus neobjektyvumu ir pareikalavo jiems grąžinti pinigus, sumokėtus už dalyvavimą turnyre.

Varžybų finale Raplos komanda rezultatu 33:35 nusileido Sankt Peterburgo ekipai iš Rusijos.

Kauniečių treneris stebisi estų fantazija

„Nejuokaukite“, – iš DELFI išgirdęs apie Estijos žiniasklaidoje pasirodžiusią skandalingą istoriją, sumišęs kartojo turnyre Piarnu dalyvavusios A. Sabonio KC komandos treneris Gytis Krugelevičius.

Pasak jo, jokių muštynių Estijoje nebuvo – treneris stebėjosi, kam kilo mintis, jog tokio amžiaus vaikai apskritai gali susikulti krepšinio aikštėje.

„Kokios dar muštynės? Juk žaidė dešimtmečiai vaikai. Tikrai nieko tokio nebuvo. Pasibaigė rungtynės, vieni kitiems paspaudėme rankas. Pakalbėjome su teisėju, bet tik tiek. O kad vaikai muštųsi... Jie kaip tik po pralaimėjimo apsiverkė. Išpūstas didžiulis burbulas, ir nežinau, kodėl taip padaryta“, – tikino G. Krugelevičius.

„Nieko panašaus nebuvo“, - estų prasimanymus pokalbyje su DELFI neigė ir A. Sabonio KC vadybininkas Tomas Degutis. - Buvo išreikštas tik nepasitenkinimas labai prastu teisėjavimu Estijoje. O daugiau ką nors komentuoti man būtų nekorektiška“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją