Labiausiai pirmą viešos prekybos bilietais dieną buvo perkami bilietai į Europos čempionato finalo etapą Kaune. Jau parduoti visi bilietai į čempionato finalą bei rungtynes dėl bronzos medalių, taip pat pusfinalio mačus, viename kurių, sėkmingai susiklosčius turnyro eigai, žaistų ir Lietuvos rinktinė.

Po pietų dar buvo galima įsigyti bilietus į visus ketvirtfinalio susitikimus, viename kurių, tikimasi, žais ir Lietuvos rinktinė. Bilietų taip pat dar yra ir į kitą pusfinalio mačą, vyksiantį Kauno arenoje ir į antro etapo rungtynes „Siemens arenoje“ Vilniuje, kuriose nežais Lietuvos ekipa.

Per pirmas viešosios prekybos valandas daugiausiai bilietų per pirkta iš Lietuvos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos ir Balkanų valstybių. Be finalinio etapo, populiariausios buvo Šiaulių ir Panevėžio arenose vyksiančios A ir B pogrupių rungtynės.

Panevėžyje daugiausiai dienos bilietų parduota, kai susitiks Ispanijos ir Turkijos komandos, Šiauliuose labiausiai laukiama Italijos-Prancūzijos ir Vokietijos-Serbijos rungtynių, Klaipėdoje - Slovėnijos-Rusijos, Alytuje - Graikijos ir Kroatijos kovų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją