T. Kristensenui tai devintoji pergalė Le Mane (Prancūzija). A. McNishas iki šiol lenktynėse buvo nugalėjęs du kartus. Tuo tarpu „pole“ iškovojęs L. Duvalis mėgavosi pirmąją pergalę garsiose varžybose.

Įdomu tai, jog per pastaruosius 14 metų, „Audi“ 24 val. Le Mano lenktynėse triumfavo 12 kartų.

Ne itin sėkmingai varžybos susiklostė dviem „Audi“ ekipažams. Vienas iš jų kurį laiką pirmavo lenktynėse, tačiau vėliau prarado begales laiko, kol komanda garaže pakeitė variklio generatorių. Trečių numeriu pažymėtas „Audi“ ekipažas prarado daug laiko, kai buvo pradurta padanga, kuri vėliau dar apgadino ir patį bolidą.

Varžovų nesėkme pasinaudojo ir antroje vietoje finišavo „Toyota“ trijulė – Anthony Davidsonas, Stephane‘as Sarrazinas ir Sebastienas Buemi. Pastarieji nuo nugalėtojų atsiliko vienu ratu.

Kurį laiką atrodė, jog trečioji vieta atiteks kitam „Toyota“ ekipažui, tačiau likus keturioms valandoms iki finišo Nicolas Lapierre prarado poziciją vienam iš „Audi“ ekipažų, o po to nesuvaldęs bolido trenkėsi į apsauginę sieną. Sportininkui pavyko grįžti su apgadintu automobiliu iki techninio aptarnavimo zonos. Bolidą sutvarkius, sportininkams pavyko grįžti į trasą, tačiau teko tenkintis ketvirta vieta.

LMP2 klasėje puikią pergalę iškovojo OAK komanda, kurios du ekipažai iškovojo pirmas dvi vietas.

GTP klasėje pergalę šventė pirmas dvi vietas iškovoję „Porsche“ ekipažai. Trečioji atiteko „Aston Martin“ pilotams. Pastarojo gamintojo ekipažams šis savaitgalis susiklostė toli gražu ne taip gerai, kaip buvo tikėtasi. Lenktynių pradžioje GTA klasėje pirmavęs Allanas Simonsenas patyrė avariją. Vėliau buvo paskelbta, jog nuo patirtų traumų incidento metu sportininkas mirė.