Tam bendrovė „Ivega“ išleis specialią DELFI skaitytojų sukurtų sirgalių marškinėlių liniją. Ant oficialiais tapsiančių Lietuvos rinktinės aistruolių marškinėlių bus užrašyti jų autoriaus inicialai.

Visus DELFI skaitytojus Jūsų sukurtas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sirgalių marškinėlių eskizus kviečiame pasižiūrėti šio rašinio galerijoje.

Birželio 22 d. konkurso komisija, kurią sudaro: Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas; Europos čempionato organizacinio komiteto pirmininkas Mindaugas Špokas; Lietuvos krepšinio sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla; bendrovės „Ivega“ vadovas Vytautas Auželis ir DELFI komunikacijos vadovė Aistė Žilinskienė; atrinks geriausius atsiųstus pasiūlymus ir pateiks Jūsų, mieli skaitytojai, balsavimui, kuris iš jų vertas oficialių Lietuvos krepšinio aistruolių marškinėlių vardo.

Konkurso 1-os vietos laimėtojui atiteks bendrovės „Ivega“ įsteigtas prizas - 3000 litų, 2 ir 3 vietų laimėtojams – Lietuvos krepšinio rinktinės atributikos rinkiniai.

Čia kviečiame pasižiūrėti jau atsiųstus darbus:

Kuriant logotipą, kviečiame atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:

1. Laimėjusį darbą profesionalai gali pakoreguoti, kad jis atitiktų įvairių formatų ir žiniasklaidos priemonių reikalavimus.
2. Galbūt norėsite paaiškinti savo darbą, tuomet būtinai jį aprašykite.
3. Pateikdami savo darbą konkursui sutinkate, kad jis gali būti naudojamas pristatymams renginiuose ir žiniasklaidoje, kai tai susiję su konkursu. Tai gali būti pristatymas spausdintuose dokumentuose, pavyzdžiui, knygoje ar informaciniame lapelyje, pristatymas parodoje, interneto svetainėje, vaizdo medžiagoje, skaitmeniniame vaizdo (DVD) diske ar televizijoje. Sutinkate, kol vyks konkursas, nenaudoti kūrinio jokiu kitu tikslu. Tačiau, jeigu Jūsų sukurtas darbas bus pripažintas geriausiu, sutinkate, kad konkurso rengėjai, siekdami apsaugoti darbą, užregistruos jį savo vardu.

Sutikimas perduoti teises laimėjimo atveju:

• Jei Jūsų darbas laimės konkursą, jis galės būti spausdinamas ant „Ivegos“ gaminių. Be to, niekas kitas neturės išimtinės teisės naudoti kūrinio, o jo naudojimą reguliuos specialūs įstatymai. Jų turėsite paisyti ir Jūs, kaip kūrinio autorius. Taigi, jei laimėsite, visas teises turėsite perleisti konkurso rengėjams.

• Visos išskirtinės ir perduodamos teisės naudoti, skelbti, reklamuoti, kopijuoti, modifikuoti, keisti ir atgaminti darbą bet kokiu galimu (komerciniu ir nekomerciniu) būdu bus nemokamai perleistos konkurso rengėjams. Išskirtinė teisė reiškia, kad niekas kitas, įskaitant ir laimėtoją, negalės naudoti kūrinio saviems tikslams.

• Perleistų teisių neriboja laikas, regionas ar specifinis naudojimo būdas. Jos taip pat apima teisę perduoti teises tretiesiems asmenims ir išduoti sublicencijas, kaip ir teisę naudoti kūrinį bet kokioje žiniasklaidos priemonėje, įskaitant televiziją, radiją, spaudą, visas spausdintines reklamines žiniasklaidos priemones, CD/DVD bei visas nešiojamąsias duomenų laikmenas, prekybos tikslais ir spausdinti jį ant bet kokių objektų, paketų ir dokumentų.

• Tiek, kiek įstatymas leidžia, dalyvis visas dar nežinomas teises taip pat perleisti konkurso rengėjams.

• Konkurso rengėja taip pat turės teisę be apribojimų modifikuoti ir keisti kūrinį, kreiptis į profesionalus, kad šie kūrinį pertvarkytų, sukurti įvairių jo variantų, atsižvelgiant į spalvą, dydį, formatą, raišką ir visas kitas ypatybes.

• Konkurso rengėjai turės teisę kūrinį naudoti, kaip aukščiau aprašyta, tačiau taip pat neprisiima jokių įsipareigojimų būtinai jį naudoti.
Visų įstatymais numatytų teisių, susijusių su kūriniu, perdavimas konkurso rengėjams vyks pagal sutartį tarp konkurso nugalėtojo ir konkurso rengėjų. Laureatas visas su kūriniu susijusias teises šia sutartimi nemokamai perduos konkurso rengėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją