„Ekranui“ itin nesėkmingai susiklostė 11 metrų baudinių seriją. Vienintelis Vitalijus Kavaliauskas smūgiavo tiksliai, tuo tarpu Ramūno Radavičiaus smūgiuotą kamuolį atrėmė vartininkas Armantas Vitkauskas, Aurimas Kučys smūgiavo aukštai virš vartų, Yanio Urdinovo smūgį taip pat atrėmė Vilniaus klubo vartininkas.


Martynas Lapinskas

Tuo tarpu „Žalgirio“ gretose suklydo tik Mario Grgurovičius, o Pavelas Komolovas, Andrius Skerla ir Mantas Kuklys smūgiavo tiksliai – 3:1.

Penkiskart (1985, 1998, 2000, 2010 ir 2011 metais) prizo savininkui bei keturių pastarųjų sezono Lietuvos A lygos čempionui "Ekranui" tai buvo dešimtasis LFF taurės turnyro finalas bei trečiasis iš eilės.

2009 metais naujai suburtam VFMD "Žalgiriui" iki šiol nėra nebuvo pavykę iškovoti jokio trofėjaus. Anuometinis Vilniaus "Žalgiris" paskutinį kartą LFF taurės turnyro finale žaidė 2003 metais ir 3:1 nugalėjo Panevėžio "Ekraną".

11 m baudinių serija

Pavelas Komolovas („Žalgiris“) – 1:0 (įvartis)
Ramūnas Radavičius („Ekranas“) – 1:0 (atrėmė vartininkas)
Andrius Skerla („Žalgiris“) – 2:0 (įvartis)
Aurimas Kučys („Ekranas“) – 2:0 (virš vartų)
Mario Grgurovičius („Žalgiris“) – 2:0 (atrėmė vartininkas)
Vitalijus Kavaliauskas („Ekranas“) – 2:1 (įvartis)
Mantas Kuklys („Žalgiris“) – 3:1 (įvartis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)