Po 24 val. V. Romanovas publikavo savo kandų atsakymą oponentui.

„Sutinku su ponu Mackay‘umi, kad reikia naujo savininko, kuris išgelbėtų klubą nuo tokių žmonių, kaip jis. Nuo tokių žmonių, kurių gyvenimo tikslas yra tik pelnytis iš futbolo ir skleisti demagogiją“, savo kritikui atsako V. Romanovas. – Aš pavargau kovoti su mafija ir su malonumu užleisčiau savo vietą tam, kuris turi daugiau už mane jėgų ir vilties ją nugalėti. Tegul „Didysis Gelbėtojas“ atsako, ar jis yra kada nors už savo pinigus yra nusipirkęs bilietą į rungtynes?

Aš suprantu, kodėl jis (G. Mackay‘us - DELFI) jaučiasi nuskriaustas. Šiuo metu jis neturi galimybės vogti futbolininkų iš „Hearts“ ir piršti klubui savo klientus. Todėl, kad mes tam ir sukūrėme gerą klubo vadybą, kuri trukdo parazitams egzistuoti klubo sąskaita ir jie pradeda dvokti“.

G. Mackay‘us dienraščiui „The Scotsman“ atsisakė komentuoti šį susirašinėjimą žiniasklaidoje su verslininku iš Lietuvos.

Škotų spauda taip pat gvildena ir kitus lietuviškus akcentus, susijusius su „Hearts“ klubu.

Skelbiama, kad „Hearts“ ekipos gynėjas Marius Žaliūkas žaidė draugiškas rungtynes su „St Johnstone“ klubu. Lietuvis, kurį „Hearts“ klubui iki šių metų pabaigos yra paskolinęs „FBK Kaunas“, tęsia derybas dėl sutarties su Edinburgo komanda nuo pat šio sezono pradžios.

Būta pranešimų, kad M. Žaliūko finansiniai reikalavimai žlugdo jo viltis pratęsti kontraktą su „Hearts“, bet jo pasirodymas aikštėje draugiškose rungtynėse yra, tarsi, šviesos spindulys tunelio gale.

Andrew Driveris, kuris dėl traumos nežaidė „Hearts“ klubo sudėtyje nuo praėjusio balandžio mėnesio, taip pat dalyvavo draugiškame susitikime su „St Johnstone“ ekipa tam, kad įgytų žaidybinės praktikos. „Hearts“ klubas iškovojo pergalę 2:0, o abu įvarčius pelnė puolėjas Gary Glenas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją