"Tikėtina, kad tai bus paskutinės varžybos "Žalgirio" stadione. Jo senosios tribūnos šį sezoną atgimusiam "Žalgiriui" padėjo pakilti iš pelenų, o namų sienos apsaugojo kovojant dėl prizinių A lygos vietų.

Šių metų vasarą buvo išduotas leidimas šį stadioną griauti, be to, senasis "Žalgirio" stadionas ieško investuotojų, todėl tikėtina, kad kitais metais čia nežaisime.

Kadangi paskutinio A lygos turo rungtynes žaisime "Sportimos" manieže, šio savaitgalio mačas su "Tauru" senajame "Žalgirio" stadione bus paskutinis", - pasakoja VMFD "Žalgirio" direktorė Vilma Venslovaitienė.

Artėjant rungtynėms su "Tauru", VMFD "Žalgirio" vadovė prisimena ir skaudžius kelių metų senumo įvykius.

"Šio savaitgalio varžybos turi ir antrą liūdną istoriją. Prieš keletą metų važiuodami iš išvykos rungtynių su FBK "Kaunu", namo negrįžo trys Pietų IV aistruoliai. Tad prieš rungtynes pagerbsime jų atminimą tylos minute, tuo pačiu atiduosime pagarbą tiek metų "Žalgirio" komandą ir Pietu IV narius priiminėjusiam senajam "Žalgirio" stadionui“.

Priminsime, jog šiame sezone "Žalgiris" ir "Tauras" tarpusavyje žaidė dvejas rungtynes. Pirmo A lygos rato dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1, o antrame rate žalgiriečiai svečius iš Tauragės įveikė 1:0.

Trečio rato rungtynės Vilniaus "Žalgirio" stadione vyks sekmadienį, spalio 31 dieną, jų pradžia - 14.00 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)